bicarasepi

Bicaraku bicara sepi...dengarkan jika sudi...kerana ia akan terus di sini....walau aku perlu berbicara sendiri..

Friday, October 30, 2009

unsangkarable!!!

Assalamualaikum..


ari nie kan..seronok bebeno rasanya. Bukan anak2murid Tahun 2 Cemerlang aku jek seronok...aku pun sama. Mana taknya...latih nyanyi mmg dah lama...yang siap ngan actionnya tu baru dua tiga hari....leh menang...hahahaha.

video

layannnnnnnnn....

Sayangnya...muziknya pendek sgt. Nnt kena lah aku cari cd lagu yang panjang sikit.

Tahniah yer murid2 Tahun 2 Cemerlang...

Wassalam

Wednesday, October 28, 2009

tecik ati tau!

Assalamualaikum...

aku kat school nie...hehehe. Dun worry...masa free aku . Sambil wat SBOA..aku online arr jap.

Sekarang nie...mood aku tengah swing.

I'M REALLY DISAPPOINTED!!!!!

Monday, October 19, 2009

Agenda seterusnya...

Assalamualaikum..


Selain dari menghadiri majlis pernikahan & persandingan anak sedara aku kat Penang ari tu...kitaorang ada agenda lain. Nie kira cam sambil menyelam nyungah jeruk arr beb..hiks. Selepas selesai majlis tersebut kami kami bali ke rumah persinggahan dan terus 'salin kulit'. Tak ngam arr kalu bershopping2an sambil memakai pakaian se formal begitu...khanss? Jeruk mangga...jeruk buah salak...jeruk betik...jeruk campur dah semakin jelas terbayang. Kami segera naik bus dan menuju ke destinasi.Jommmmmmmmmm...!!!

hehehe...posing ngan hubby tercinta..

yang nie..anak sedara aku..bukan yang pengantin tu.



Petang tu kami ke Pasar Chowrasta...apelagi!! borong jeruk la. Bukan sikit2 ..kakak aku yang nak wat majlis kat Kelumpo tu beli sampai 50kilos..gilos!!! hehehe. Tapi orait la tu..dia nak jamu tetamu dia masa hari menyambut menantu kat belah kitaorang laks. Masa sedang mebeli belah ..aku tak dan nak amek gambo..aku pun bz gaks. Aku beli tak banyak..tp abih la RM70..sikit kan? AM tak suke sgt jeruk2 nie...tapi balun gaks. Aku bawak ke sekolah...sampaikan anak2 murid aku yang Tahun 6 pun merasa. Gambo tak dan nak amek gaks...jeruk dah hampir abis..
Malamnya kami makan di Padang Kota Lama..then terus ke Batu Feringhi..walaupun hujan..kemaruk sungguh..hiks.
Wasalam.

Wednesday, October 14, 2009

wedding@Penang

Assalamualaikum..

rasa cam tak larat...semalam aku mc. Dah jumpa doktor n doktor kata aku nie tired bebeno. Memang pun aku rasa tired dan sepatutnya aku rasa begitu. Sekarang nie kalu dapat turu (siang)...pergh!! sempoi. Apa nak buat ...banyak keje yang perlu diselesaikan before final year examination n apatah lagi selepas exam tamat...hehehe.


Hari Jumaat 2 Oktober aku and AM bertolak ke KL. Kak Senah AM amek kat Melaka Central. Kami bertolak agak lewat sebab AM keje ari tu. Kat KL ..abang Uda...kakak2 n adik aku dah tunggu kitaorang tapi bus yang ditunggu2 tak juga sampai2. Kitaorang nak ke Penang...wedding anak sedara aku. Kak kamal sewa bus persiaran for the whole family. Aje giler...seronok beb..lama tak naik bus.


Letih rasanya nak taip banyak2.. biarlah gambar2 ini menceritakan segala2nya.

hantaran dari pihak lelaki

siyesnyerrr!!...hehehe

comelnyerrr!!...hiks

Dorang nikah kat Masjid Negeri. Majlis bersanding lak diadakan kat Dewan Polis Marin..*kot*.



senyum sungguh..

makan time...

nak enterframe gaks...hiks

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT FAHMI & NAZ

p/s : wedding @ KL Ahad 18 Oktober nie..

Wassalam.